Home
Alle vakken en alle niveaus
Kleinschalig en professioneel
Altijd bereikbaar
Voor studie en huiswerk
Altijd een locatie dichtbij
Maak nu het verschil

Actueel

Alweer paasvakantie. Wat gaat de tijd snel. Nou ja vakantie? Een lang weekend; ook leuk. Een weekend waarin ook de zomertijd begint, waarin we de klok vooruit zetten waardoor het langer licht blijft. Je wordt er vrolijk van, zoals alles wat met zomer te maken heeft je waarschijnlijk een fijn gevoel geeft. Denk maar aan zomervakantie. Maar zover is het nog niet. Al schiet het wel op. Nog een paar maanden en dit schooljaar is echt verleden tijd. Tijd dus om, wanneer je er niet zo gunstig voorstaat, alles uit de kast te halen om dit jaar goed af te sluiten. Wij geven je hierbij graag een steun in de rug in de vorm van bijles of huiswerkbegeleiding. Enthousiaste en ervaren docenten van Hét Studie Centrum staan klaar om je te helpen. Wij bieden onderwijs op maat: kleinschalig, flexibel en professioneel.

Je haalt hogere cijfers
Wanneer je bijles of huiswerkbegeleiding van ons krijgt, haal je hogere cijfers. We bereiden je voor op de toetsen en laten je zien hoe je het beste je huiswerk maakt, leert en indeelt. Plannen is lastig en daar helpen wij je ook graag bij.

Hét Studie Centrum helpt écht
Hét Studie Centrum helpt je waar nodig. Omdat niemand hetzelfde is, past Hét Studie Centrum zijn begeleiding altijd aan op de individuele leerling. Met onze kennis en ervaring, staan we je graag bij. Er is altijd voldoende ruimte om vragen te stellen. Ons doel is bereikt wanneer je zelfstandig je huiswerk kunt maken. En wanneer je inspanningen worden beloond met goede cijfers! Jouw succes is óns succes. Nu kun je je nog bij ons inschrijven. Maar wees er snel bij, want vol is vol.

NIEUW: wij besteden extra aandacht aan de kernvakken wiskunde, Nederlands en Engels. Ook bereiden wij leerlingen voor op de (verplichte!) rekentoetsen.